Graag nodigen wij u uit voor een bijzondere avond met een gevarieerd programma met aandacht voor bijzondere Oisterwijkse kerstcultuur in woord, beeld en geluid: “Over vallende engelen en houtwurm in de kerststal”, wordt  georganiseerd door Oisterwijk in Beeld en sprookjesboekschrijfster Marya Hüsstege in een muzikale omlijsting door Het Oisterwijks Orkest. In een korte documentaire ziet u alles over de historie en restauratie van de unieke  Oisterwijkse Kerststal. Marya Hüsstege presenteert haar bijzondere sprookjesboek met illustraties door Ine Schilders.

Het programma begint op 10 december om 20u30 en duurt ongeveer 50 minuten.

Om inzicht te hebben op het aantal bezoekers en beschikbare ruimte (ivm mogelijke covid-maatregelen) is het wenselijk dat u zich aanmeldt.  Hiervoor kunt u GRATIS tickets bestellen voor deze WINTERGLO’W activiteit: “Over vallende engelen en houtwurm in de kerststal”.

Hoe gaat het in zijn werk?

Hieronder bestelt u het aantal gewenste gratis tickets. U kunt ook het sprookjesboekje reserveren. Dan ontvang u na afloop van het programma het boekje ‘Jasper en de engel die uit de hemel kwam vallen’. U ontvangt van ons een bevestiging die als toegangsbewijs dient.

Reserveer hieronder het aantal tickets en het kerstsprookjeboek ‘Jasper en de engel die uit de hemel kwam vallen’. U kunt dit (gepast) betalen tijdens de avond, na afloop van de happening.

Sprookjesboek
Tickets *

* = verplicht veld

Gift

Oisterwijk in Beeld is een kleine club van enthousiaste fotografen en filmers. Wij ontvangen geen jaarlijkse subsidie en hebben geen sponsoren. Wel kosten. Denk aan vervanging van materialen als camera’s, microfoons, statieven, lampen, flitsers, lenzen, software, hostingkosten etc.

Het Oisterwijks Orkest kan uw hulp ook gebruiken. Op de jaarlijkse subsidie wordt door de gemeente Oisterwijk dit jaar gekort. Steun is daarom welkom.

Uw ticket is gratis. De organisatie heeft echter wel kosten gemaakt om deze avond mogelijk te maken. Een kleine bijdrage in de kosten wordt dan ook op prijs gesteld. Uw extra donatie zal gelijkelijk worden verdeeld over Het Oisterwijks Orkest en Oisterwijk in Beeld. Uw steun, hoe klein dat ook, is altijd welkom! Klik hier voor een extra donatie.