Heb je nieuws, verzoeken voor opnames, mogelijk films of fotomateriaal over Oisterwijk, mail ons gerust. Wij nemen contact met je op.

emailadres: info@oisterwijkinbeeld.nl

13 reacties

 1. Gefeliciteerd met deze prachtige natuurfilm. We hebben genoten van de mooie beelden en dito locatie.

  Hartelijke groeten,

  Familie Appels

 2. Prachtige natuurfilm gemaakt. Promotie voor heel Brabant. Beter kijken is nog meer genieten. Jullie mogen best wat minder bescheiden zijn bij het vragen van een bijdrage van de natuurliefhebbers die weten hoe kostbaar de natuur is. Tip: zet een wervende tekst voor financiële ondersteuning op de website met een bankrekeningnummer.

 3. Werkelijk onder de indruk van de film Parel in het Groen, vanmiddag in Tiliander. Ik wilde wel eens zien welke video’s Oisterwijk in Beeld eerder heeft gemaakt.
  Mooie website, maar ik zag geen mogelijkheid om de video thuis nog eens te bekijken met vrienden. Hoe gaat dat?
  Zo’n mooie film mag veel meer gezien worden!

  1. Author

   De film komt nog een keer op het NatuurFilmFestivalOisterwijk in september 2020. Eventueel kun je wel een USB stick kopen met de film er op.

 4. Een paar keer viste ik tot mijn spijt achter het net bij de presentatie van de al gerenommeerde film.
  Nu komt de kans het alsnog te zien.
  Graag ontvang ik de USB stick ervan. De kosten zal ik graag vergoeden.
  Succes bij jullie verdere films.
  Maike

 5. Wat hebben wij genoten van de geweldig mooie opnames en het bijpassende geluid en optreden, onze complimenten. Misschien zou je de aanwezigen in de gelegenheid kunnen stellen om een bijdrage te geven na de voorstelling, dan blijft de drempel toch heel laag en dus voor iedereen toegankelijk en u krijgt wat meer inkomen binnen.Dat is dik verdiend! Als er een usb stick beschikbaar komt houden wij ons aanbevolen.
  Dank voor zoveel moois, Ad en Tiny Barten

 6. Oprecht een meer dan prachtige film van ons mooie Oisterwijk. De beelden, de achtergrond informatie en daarbij ook de bijpassende muziek maken het kijken van deze film tot een waar genot. Tevens realiserende dat ik trots ben om in deze omgeving geboren en getogen te mogen zijn.
  Mijn felicitatie en complimenten voor allen die hieraan meegewerkt hebben in welke vorm dan ook.
  Hartelijke groet, Vincent van den Dungen

 7. Na een lang buitenlands verblijf nu pas de film Oisterwijk, Parel in ’t Groen vanaf de USB stick kunnen bekijken.
  Wat een mooie film. Alles klopte. Prachtige beelden, mooie ondersteunende muziek, interessant commentaar en nuttige informatie. Kortom, ik heb er van genoten.

 8. Vanmorgen omstreeks 10.00 uur gezien op het ooievaarsnest in de weide in Heukelom: ooievaar!

 9. Ik heb eindelijk de moeite genomen de serie films over Rommeldam in Oisterwijk eens te bekijken. Als fervent Bommelaanhanger past maar één reactie : Drommels, aangenaam om de huisvesting van een heer van Stand aan een nadere beschouwing te onderwerpen. Het is triest dat het gewone volk dit niet apprecieerde waardoor een bankroet een einde maakte aan dit mooie schouwspel. Chapeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.