In het kader van de verkiezingen heeft Oisterwijk in Beeld de meningen van de politieke partijen in Oisterwijk in beeld gebracht. Hier vind u van 6 tot en met 11 maart elke dag een nieuwe stelling waar de politieke partijen in Oisterwijk op gereageerd hebben.

Kijk ook op de stemwijzer van OisterwijkNieuws.nl, ook dat helpt de partij te zinden die past bij jou of op: wat Oisterwijkers willen

 

Dossier: Evenementen

vanaf 6 maart

Alle Oisterwijkse politieke partijen reageren op een stelling, in deze korte film Evenementen en het gras op het Linde Eind.

 

Dossier: Coalitie

Vanaf 7 maart

Alle Oisterwijkse politieke partijen reageren op een stelling, in deze korte film  de mogelijke coalities en dito wethouders

Dossier: Leegstand winkels en betaalbare woningen

Vanaf 8 maart

Alle Oisterwijkse politieke partijen reageren op een stelling, in deze korte film leegstand winkels en betaalbare woningen.

Dossier: Sport

Vanaf 9 maart

Alle Oisterwijkse politieke partijen reageren op een stelling, in deze korte film De Sport, waaronder verplaatsing zwembad en capaciteit voor verenigingen

Dossier: Verkeer

Vanaf 10 maart

Alle Oisterwijkse politieke partijen reageren op een stelling, in deze korte film het Verkeer. Over het rode fietspad en de spoorwegovergang die wel/niet dicht moet.

Dossier: WMO

Vanaf 11 maart

Alle Oisterwijkse politieke partijen reageren op een stelling, in deze korte film de WMO. Kan Oisterwijk die financieren uit de bijdrage van de overheid of moet er ergens geld vandaan gehaald worden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.