29 Juni 2014 was er weer een hele leuke Old Timer rit georganiseerd in Oisterwijk. Deze keer rondom het thema van de Old Timer rit Kunst en Bomen, met vertrek vanaf de leerfabriek KVL. De zon scheen, ondanks de regen, dankzij onze razende reporter Gido de Kok! Gido gaat binnenkort verhuizen naar het wooncomplex Goed Wonen, waar 19 jongeren met een lichamelijk en verstandelijk beperking gaan wonen. Ondertussen wisten wij hem te strikken om als navigator en als interviewer met ons op pad te gaan.

Old Timer rit 2014

Meer info over de old timer rit op OisterwijkNieuws

Het weer zou slecht worden, maar viel enorm mee. Alleen tijdens de rit waren er wat druppels en dat gaf met name voor de open wagens wat probleempjes, maar verder mocht dat de pret niet drukken. Enkele tientallen passagiers hebben een leuke dag gehad. Het was bijzonder om te zien hoeveel mensen even een kijkje kwamen nemen om te zien hoe de oldtimers al direct na de start ‘verdwenen’, zich lieten opslokken door het KVL-gebouw.

Lokale en regionale pers was aanwezig en er waren vele liefhebbers met een fototoestel; blijkbaar trekt de nostalgie van oude gebouwen, in combinatie met rijdend erfgoed, deze mensen erg aan.

Huisfotograaf Toby de Kort heeft alle oldtimers op de plaat gezet en de filmers van Oisterwijk in Beeld reden zelfs mee met de ‘filmeend’. Lees verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.