Gert de Mulder is een opvallende kunstenaar. Altijd in de weer met keramiek, maar nu heel bewust met plastic afval. De Bunders kinderen maken er iets heel bijzonders van, er zit een mooie gedachte achter. Kunstenaar Gert de Mulder legt uit waarom de kinderen van de Bunders een kunstwerk maken van plastic afval rondom de plataan bij de school.

De Bunders

Meer informatie

Gert de Mulder Bunders
Gert de Mulder Bunders

Gert de Mulder

Gert de Mulder maakt werk waar je vrolijk van wordt. Gert ontwerpt, produceert en decoreert kleurrijke gebruikskeramiek zoals vazen, schalen en bekers. Dier, bloem en blad-motieven worden met snelle spontane kwaststreken aangebracht. Het decoreren is voor Gert een belangrijke drijfveer, om de wereld een beetje mooier te maken.

CURSUS KERAMIEK BIJ GERT

In deze cursus ga je onder begeleiding werken aan je werkstuk. “Vrij”, of aan de hand van een thema of een opdracht. Je kunt experimenteren, boetseren, draaien, opbouwen met rolletjes en/of platen klei, garneren, werken met drukmallen en gietmallen.* Ieder zal in zijn zelf gekozen proces persoonlijk begeleid worden. Mijn uitdaging ligt erin om je technieken en vaardigheden aan te leren, waardoor je dát werkstuk kunt maken wat je voor ogen hebt. Ook inhoudelijk zal ik met een ge-oefend oor en oog, naar je luisteren en met je meekijken. *Ook zal er “op verzoek”, in een aantal lessen speciale aandacht zijn voor het maken van gipsen mallen, in de vorm van drukmallen of gietmallen. Meer informatie of kunstenbomen.inoisterwijk.nl/kunstenaars/gert-mulder/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.