Hieronder vind u diverse links die met Oisterwijk verbonden zijn met een kleine toelichting.

www.oisterwijknieuws.nl

Doelstelling Oisterwijk Nieuws: Naast de reguliere publicaties van groot en klein nieuws op deze website, via e-mail, twitter, facebook en Pinterest, steunt Oisterwijk Nieuws structureel ook een aantal organisaties en evenementen met raad en daad.

www.totkijkinoisterwijk.nl

Doelstelling Tot Kijk in Oisterwijk: Informatie beschikbaar stellen over veel gebruikte termen in Google, die gerelateerd zijn aan Oisterwijk, Moergestel of Heukelom. Hierdoor zal Oisterwijk en zijn kernen meer landelijke bekendheid krijgen. Het platform richt zich dus niet enkel op Oisterwijkers zelf, maar op de mensen die via de zoekmachines informatie willen over Oisterwijk.

www.oisterwijk.nl

Pagina van de gemeente Oisterwijk.

www.lovo.tv

LOVO is, als Lokale Omroep Voor Oisterwijk, een vrijwilligersorganisatie die wordt geleid door het stichtingsbestuur bestaande uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Samen met Moergestel TV maken zij onderdeel uit van OHM, de uitzendgemachtigde, overkoepelende organisatie voor de lokale zenders van de gemeente Oisterwijk (Oisterwijk, Heukelom en Moergestel). De uitzendingen van LOVO TV en LOVO Tekst-TV zijn te ontvangen op het digitale kanaal 43 van ZIGGO. Lovo verzorgt elke 2 weken een nieuwe TV-uitzending.

www.kwartiervanoisterwijk.nl

Stichting Het Kwartier van Oisterwijk geeft boeken uit over de historie van Oisterwijk. Zij doet dit in de Oisterwijkse Historische Brochure Reeks voor uitgaven van een beperkte omvang en in de Oisterwijkse Historische Reeks voor uitgaven die uitgebreider zijn. In de Oisterwijkse Historische Brochurereeks verschenen onder andere delen over de Beschieting van de munitietrein en de Bevrijding van Oisterwijk. In de grote reeks onder andere een boek over 800 jaar Geschiedenis van Oisterwijk en over de Geschiedenis van natuur en toerisme in Oisterwijk. De Stichting werkt overigens ook volledig met vrijwilligers.

Oisterwijk pagina

Allerlei info over Oisterwijk.

Haaren pagina

Haaren.nu is een informatieve nieuwssite voor en over de gemeente Haaren.

MijnOisterwijk.nl: de slimme gemeentegids van Oisterwijk en tevens een lokaal initiatief, sinds 2017.