Op Wereldboekendag, 23-4-2021, lanceerde de Bibliotheek Oisterwijk het boek “LOCKED DOWN. Een verzamelboek van de belevingen van een jaar corona in de gemeente Oisterwijk: corona verhalen. De Bibliotheek Oisterwijk heeft hiervoor verhalen en foto’s opgehaald onder de inwoners. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Burgemeester Hans Janssen. Tevens werd bekend gemaakt wie de winnende foto’s uit de fotowedstrijd hebben gewonnen!

LOCKED DOWN is de titel van het verzamelboek met corona verhalen van een jaar corona in de gemeente Oisterwijk. Vijf verhalen staat op video, waarin inwoners hun eigen verhaal voorlezen. Hans Janssen introduceert de serie. Het naslagwerk van verhalen en foto’s van inwoners is in te zien op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk Voor aanschaf van het boek: een mail sturen naar oisterwijk@bibliotheekmb.nl Boek kan ook worden geleend via de Afhaalbieb: www.bibliotheekmb.nl/afhaalbieb

LOCKED DOWN is de titel van het verzamelboek van een jaar corona in de gemeente Oisterwijk. Vijf verhalen staat op video, waarin inwoners hun eigen verhaal voorlezen. Hier het verhaal van Saar Schoenmakers.

Saar Schoenmakers
Het coronaverhaal van Tineke Holm
Het coronaverhaal van Marloes van den Heuvel
het coronaverhaal van Karin van den Heuvel
het coronaverhaal van Jack Goudsmits