Maar liefst twee orkesten van harmonie Asterius op het podium, aangevuld met kinderen die meespeelden na slechts 8 lessen. Mooie dans van kinderen, i.s.m. Danserswijk en het initiatief van vrijwilligers van Rotary Oisterwijk de Kampina zorgden voor een mooi muziekspektakel in het Natuurtheater.

Hieronder nog een aantal muziekstukken van harmonie Asterius en dansen van Danserswijk.

Deel 2 van het evenement dat op 12 juni werd georganiseerd. De keer een percussiegroep met kinderen door harmonie Asterius. Twee orkesten van harmonie Asterius, Danserswijk en vrijwilligers van Rotary Oisterwijk de Kampina organiseerden een mooi muziekspektakel in het Natuurtheater.
Deel 3 van het evenement dat op 12 juni werd georganiseerd. Deze keer de eerste dans met kinderen door Danserswijk uit Oisterwijk.
Deel 4 van het evenement dat op 12 juni werd georganiseerd. De keer de tweede dans, met jongeren door Danserswijk uit Oisterwijk.
Sunshine – One Republic, spektakel met oliedrums (slagwerkers) Sunshine is een single van de Amerikaanse band OneRepublic uit 2021. Het nummer is geschreven voor de soundtrack van de film Clifford the Big Red Dog uit hetzelfde jaar. Deel 5 van het evenement dat op 12 juni werd georganiseerd. De keer een percussiegroep met kinderen door harmonie Asterius.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.