6 Juli was er een super leuk evenement in ‪KaféVanLeer‬ en wel een bierproeverij! Zeven niet alledaagse biertjes gecombineerd met 5 heerlijke gerechtjes werden geserveerd. Het smaakte naar meer.

Meer info klik hier

KAFÉ VAN LEER (KVL)

Het hart van de creativiTIJD is Kafé Van Leer. Dé ontmoetingsplek die het werken en het tijdsverdrijf op KVL met elkaar verbindt. Een plek voor een goede koffie, een inspirerend gesprek, een eerlijke simpele lunch, het organiseren van een onconventioneel evenement of het bezoeken van de expositie ‘De Erfgoedfabriek presenteert’. Kafé Van Leer is een plek om geschiedenis te snuiven en kennis te maken met de ‘Ambachtsplaats voor creativiTIJD’.

Het dagelijks brood & echte koffie
Meester patissier en boulanger Robèrt van Beckhoven levert het dagelijks brood. Aan de bar serveren koffiebranders Rozema & van Schijndel een smaakvolle, vers gebrande kop koffie zoals een lungo, espresso, cappuccino of latte macchiato. Voor de theeliefhebbers hebben ze een mooie selectie losse bladthee samengesteld.

Lunch je mee?
Zin in in een lekkere lunch tussen inspirerende ondernemers? Kafé Van Leer is  5 dagen in de week open. Koop een bordje voor €7,50 en schuif mee aan de gedekte tafel van 12-13.30 uur. Geniet van het ambachtelijke brood van Bij Robèrt, verse salade, lekkere smeersels en vooral van leuke ontmoetingen.

Verse wifi
Verder heeft Kafé Van Leer dagelijks verse wifi. Iedereen kan dus binnenlopen, inpluggen en een paar uur werken in een inspirerende omgeving. Plug in en haak aan!

Waar vind je Kafé Van Leer?
Kafé Van Leer is doordeweeks open voor zakelijke ontmoetingen van 08.00 tot 17.30 uur. Je vindt ons op de begane grond van het Ledermagazijn, bereikbaar via de hoofdingang aan de Almystraat 14. Ook voor het organiseren van een zakelijk evenement, vergadering of brainstormsessie in Kafé Van Leer ben je van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op met Willianne van Dongen (06 467 601 26) en geheid dat jullie samen de perfecte bijeenkomst organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.