Cees Marsé – een BuitenGewone man

Ooit werd Cees Marse in het Brabants Dagblad omschreven als vrijbuiter, naïef,  kneuterig, nostalgisch en een tikje rebels. Inmiddels is Cees Marsé, o.a. beheerder van het Oisterwijks natuurtheater, 61 jaar oud en staat hij aan het begin van een nieuwe levensfase. Oisterwijk in Beeld bezocht hem in de Rode Lelie. Het werd een interessant gesprek.

Cees Marse is uitbater van het natuurtheater Oisterwijk. Het Natuurtheater Oisterwijk ligt op een van de mooiste plekjes van Brabant. Het is ruim vijftig jaar geleden gebouwd op inspiratie van de monumentale amfitheaters uit de Romeinse tijd. ’s Zomers worden er wekelijks voorstellingen gegeven. De open ruimte en de groene entourage lenen zich uitstekend voor traditionele spelvormen zoals toneel, komedie, kindertheater, operette, dans en muziek.

Voor, tijdens of na de voorstelling kunt u in het naastgelegen boscafé “De Rode Lelie” genieten van een hapje of een drankje. Maar ook wanneer u niet direct voor het theater komt is het boscafé geopend wanneer de kinderen vrij zijn. Dat is iedere woensdagmiddag, zaterdag, zondag en de schoolvakanties. http://www.natuurtheater.nl/horeca

 

 Cees Marsé Cees Marse
Cees Marsé

 Cees Marse

Horeca

Het boscafé “De Rode Lelie” is een cafeetje midden in het Oisterwijkse bos met een terras en speeltuintje. Ideaal om na een wandeling, een koffie of biertje te drinken. Het boscafé is geopend wanneer de kinderen vrij zijn. Dat is iedere woensdagmiddag, zaterdag, zondag en de schoolvakanties.

Het boscafé en haar omgeving biedt volop mogelijkheden en is daarmee een perfecte plek voor uw bruiloft, receptie, kinderfeestje, personeelsfeest, barbecue of wat u hierbij zelf in gedachte hebt. Neemt u contact op met Cees of Melvin Marsé (uitbater) om te informeren naar deze mogelijkheden. Bel met: 06 1759 5368 of stuur een e-mail: info@natuurtheater.nl.

Kunst

Als u een ronde maakt op het terrein van het Natuurtheater dan komt u op allerlei plekken grote, kleine, subtiele kunstwerken tegen. Probeer er de volgende keer eens goed op te letten en vraag dan in het café of u ze allen hebt gezien.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.