Het was een lang en intensief traject voor de ouders van 19 jonge mensen met een beperking, maar op 31 mei konden de jongeren eindelijk de contracten met de woningbouwcorporatie Woonwijze ondertekenen. Het project GOED Wonen gaat de laatste fase in!

GOED Wonen

Voor meer informatie klik hier

GOED wonen Oisterwijk staat voor:  ‘Gezamenlijk Onder Een Dak’ wonen Oisterwijk.

 De doelstelling is om als ouders gezamenlijk woonruimte te realiseren voor de kinderen met een beperking. Een prachtig appartementencomplex wordt momenteel gebouwd aan het Cia van Boorthof, in het centrum van Oisterwijk.
Minder dan 1 jaar terug was hier nog helemaal niets, eind 2013 ging de vlag in top en nu komt de oplevering van het gebouw al in zicht! Voor ouders en bestuur van GOED wonen Oisterwijk is er heel veel werk te verzetten. Er moeten beslissingen genomen worden over vloeren, wanden, keukens, voorzieningen, meubels, energie, enz enz. ASVZ is begonnen met werving personeel en de toekomstige bewoners zijn volop in de weer met het kopen van leuke meubels en verzamelen van de uitzet om over een paar maanden zelfstandig te kunnen gaan wonen in een prachtig appartementje met begeleiding. Kortom bedrijvigheid op alle fronten en het beloofd een fantastisch mooi geheel te gaan worden waar we met z’n allen heel trots op mogen zijn. De eerste sponsorbedragen hebben zij al mogen ontvangen, en de sponsorcommissie draait op volle toeren om het resterende bedrag bij elkaar te krijgen zodat zij in iedere geval de noodzakelijke voorzieningen kunnen realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.