Geen dag zonder camera

Tien bewogen jaren in 3652 beelden

Tussen 1 mei 2000 en 1 mei 2010 maakte Ellen Brouwers talloze foto’s met als missie: ‘Aandacht voor het Nu en Vastleggen voor Later’. Foto’s die een beeld geven van een periode vol vreugde, verdriet, kunst en inspiratie. 3652 van deze dagfoto’s worden gebundeld in een speciale publicatie. Ze geven een intrigerend beeld van het leven van een vrouw, moeder, kunstenaar en ondernemer.

Maar het boek is meer dan een inspirerend beelddocument uit de tijd dat we nog niet regelmatig foto’s en selfies via de social media met elkaar deelden. De geselecteerde beelden zijn gelaagder en vertellen veel meer. Soms puur esthetisch, soms emotioneel of zuiver documenterend.

In de periode dat Ellen Brouwers de beelden maakte ontplooide ze ook haar creatieve ondernemerschap. Vandaar dat voor dit project is de ‘Stichting 3 x 3 = 7’ opgericht die tot doel heeft de opbrengst van dit boek te schenken aan jonge, vrouwelijke ondernemers die vanuit een eigen vakmanschap hun bedrijf willen starten. Ook bestaat de mogelijkheid om een lezing door Ellen Brouwers te boeken. Zij zal dan spreken over vakmanschap, ondernemerschap in relatie tot kunst.

Het fotoboek is te verkrijgen in print of e-book in een liggend formaat: 30,5 x 21 x 4 cm dik / totaal 1.200 bladzijden. De prijs is € 40,- per exemplaar. Dit bedrag kunt u over maken op bankrekeningnummer: NL84RABO0148767346 t.n.v. Stichting Ellen Brouwers Collectief: 3 x 3 = 7 met vermelding aantal boeken of aangeven dat het een gift betreft. Voor meer informatie, stuur een mail naar: boek@ellenbrouwers.nl.

Prijs: vanaf 1 juni € 40,00
Ook bestaat de mogelijkheid om een lezing door Ellen Brouwers te boeken. Zij zal dan spreken over vakmanschap, ondernemerschap in relatie tot kunst. Voor meer informatie, stuur een mail naar: boek@ellenbrouwers.nl

Ellen Brouwers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.