Op dinsdagmiddag 21 september 2021 van 14.00- 15.30 uur is er in Tiliander een Inspiratiemiddag: Mensen met geheugenproblemen doen mee! Oisterwijk in Beeld maakte dit korte filmpje, ter introductie.


Beeldkracht Oisterwijk presenteert: Beeldkracht, Klank, Kleur, Beweging. Een project waarin dans en zang inspiratiebron zijn voor het beeldend werk van cursisten met geheugenproblemen. In samenwerking met Dementie Coöperatie Oisterwijk laten ze, op Wereld-Alzheimer-Dag, zien wat er kan en vestigt men de aandacht op het belang van cultuurparticipatie.


Een middag met een panelgesprek, film en liveoptredens fado, tango en dans.Met medewerking van Jeannine Flores (zang) en Saskia van Herwijnen (dans), Dion Dankers (wethouder gemeente Oisterwijk), Atty Bax (Kunstloc Brabant) en Wilma Schutte (zorgcentrum De Vloet Oisterwijk). En natuurlijk de cursisten van Beeldkracht Oisterwijk, atelier voor mensen met geheugenproblemen.


Deze middag is bedoeld voor beleidsmakers in de culturele sector en de zorg, cultuur en zorgprofessionals, maar zeker ook voor familie, mantelzorgers en iedereen die zich betrokken voelt bij mensen met geheugenproblemen. U bent van harte welkom na aanmelding: secretarisbeeldkracht@gmail.com

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.