Jazz Festival Oisterwijk 2015 vond plaats op 16 augustus jl en was, ondanks het matige weer, uitermate goed bezocht en bijzonder gezellig.

meer info

De visie van de organisatie is gestoeld op 2 pijlers:

Het bevorderen van de levendigheid van en de gezelligheid op het Lindeplein te Oisterwijk.

Het bevorderen van de publieke interesse voor de New Orleans jazz en de instandhouding daarvan.
Vrienden maken het verschil!
New Orleans Jazz is erg mooie muziek maar . . . . de interesse ervoor loopt nog steeds verder terug terwijl de groep liefhebbers vergrijst. Wij proberen daar iets aan te doen. We organiseren maandelijks een New Orleans Open Podiumavond om muzikanten de gelegenheid te geven met het huisorkest of een deel ervan te musiceren. Daarnaast organiseren we al een paar jaar een New Orleans Festival met 2 podia en 6 New Orleans-orkesten. Maar het kan altijd beter!

We hebben heel hard jullie financiële ondersteuning nodig. Naast de medewerking van een aantal geweldige sponsors kunnen wij je donatie /contributie erg goed gebruiken om het jaarlijkse New Orleans Festival in stand te houden en kwalitatief te verbeteren.

Je steun is nu belangrijker dan ooit!
Voelt je je verbonden met de New Orleans Jazz? Wordt dan lid van de Vrienden van New Orleans Jazz. Dan maakt ook jij het verschil!

Met je bijdrage maak je het mogelijk om jaarlijks een prachtig festival te organiseren. Als vriend informeren wij je over de laatste nieuwtjes van voor en achter de schermen en blijft u optimaal op de hoogte.

Laten we er samen voor zorgen dat het New Orleans Jazzfestival Oisterwijk blijft!

Maak ook het verschil!
Word vriend van New Orleans Jazz!

1 reactie

  1. Aan de leeftijd van het publiek te zien zal het niet meevallen om meer jeugd te betrekken of betrokken te voelen. De personele bezetting van de diverse bands is ook al aan de oudere kant. Wel echte liefhebbers zo te zien ! Wij ( mijn vriendinnen en ik) hebben genoten. Gelukkig hadden jullie voor verwarming gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.