Vrijwilligers uit allerlei hoeken en de acteurs van Theatergroep Trappaf waren 30 oktober 2016 de hele dag in touw. Zij maakten van het KVL-Belevingspad een groot succes. Duizenden mensen waren op de been. Zij bezochten tal van locaties op het KVL complex en in het dorp. Theatergroep Trappaf was de grote trekker tijdens het unieke Oisterwijkse evenement. Leuke acts, geïnspireerd door het boek 100 Verhalen van de Looierij waren te zien op de KVL, maar ook op diverse plaatsen in het dorp. Maar ook een leuke workshop over leer in Tiliander door twee oud medewerkers van de KVL. Ook bood Tiliander een stomme film met passende pianomuziek, de VVV was geopend, de bieb, kortom, volop vertier voor jong en oud.

Meer info over KVL

1 reactie

  1. Ik geniet elke keer van jullie uitzendingen, vooral de leuke opnames van 50 jarig bestaan van Trapaf. Vooral hier te zijn op afstand in Zuid Frankrijk blijf ik een beetje bij met het Oisterwijkse gebeuren. Proficiat Trapaf, geweldig wat in de loop van de jaren de vrijwilligers hebben gedaan.
    echt in een tijd dat het nog dankbaar was iets te betekenen en te doen voor de jeugd, de jeugd die vandaag de dag een tkkeltje meer verwend zijn.
    Zij zoeken hun weg en hebben inderdaad geen geweldige vrijwilligers meer nodig.
    Ik blijf jullie volgen en genieten van het wel en “wee’!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.