Vandaag het eerste van een serie wekelijks filmpjes rondom de nieuwe ijsbaan: Scheve Schaatsen. Vandaag de opbouw en u maakt alvast kennis met 2 rubrieken: de agenda en de vrijwilliger.  En eigenaar Toin vertelt u dat er 4000 emmers water op de baan gaan!

Scheve Schaatsen

Voor meer info: Oisterwijk On Ice

 

Locatie

IJsbaan Oisterwijk

Hoe kom ik er?

Buiten de ijsbaan, binnen Brabantse gezelligheid. (Foto: Joris van der Pijll/ Oisterwijknieuws.nl)

De Oisterwijkse IJsbaan editie 2014-2015 is geplaatst op het terrein van Piet Plezier Recreatie aan de Vennelaan 5 in Oisterwijk. Buiten een overdekte ijsbaan; binnen warm en gemoedelijk genieten van een hapje en een drankje.

Met de auto

Vanuit het centrum over de Gemullehoekenweg richting Oirschot, net buiten de bebouwde kom, direct na het hertenkamp linksaf de Vennelaan in. Direct voorbij de ijsbaan is een gratis parkeerterrein voor 200 auto’s.

Op de fiets

Vanuit het centrum is de route voor de fiets gelijk aan die van de auto’s, maar voorzien van een verlicht fietspad. Fietsen plaatsen in de aangegeven fietsenstalling.

Met de Toeristentrein

Vanuit alle wijken in Oisterwijk worden jong en oud gratis opgehaald en weer teruggebracht met de Oisterwijk Express, het Oisterwijkse toeristentreintje. Lees hier over stopplaatsen en tijden. 

scheve schaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.