Fitting the Knitting is de Oisterwijkse variant op Warme Truiendag 2016. Het is een uniek en gratis evenement in het kader van de landelijke warme truiendag op 21 februari 2016 van 12.00 – 17.00 uur in de Leerfabriek voor iedere inwoner, instelling en bedrijf in de gemeente Oisterwijk.

Het principe van de Warme Truiendag is simpel. Trek een trui aan, zet de verwarming omlaag en verminder de CO2-uitstoot: goed voor het milieu en de portemonnee!

Fitting the Knitting is op zondag 21 februari van 12.00 tot 17.00 uur in de Leerfabriek in Oisterwijk. Met  om 12.30, 14.00 en 15.30 uur een spectaculaire modeshow met ‘kunstwerk-warme truien’ en optredens van Danserswijk.

25 modellen (leerlingen Durendael) verschijnen op de catwalk in creaties gemaakt door studenten van SiNTLUCAS in Boxtel. De basis van iedere creatie is een warme trui, gebreid door vele vrijwilligers in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

Breng ook een bezoek aan de informatiemarkt waar van alles te vinden is op het gebied van duurzaamheid en milieu.

De  landelijke truiendag is in Oisterwijk opgepakt door Duurzame Energie Coöperatie Oisterwijk (DEC-Oisterwijk). Met de inzet van vele vrijwilligers en met financiële bedragen van bedrijven en organisaties is Fitting the Knitting uitgegroeid tot een groot evenement voor jong en oud. De toegang is gratis, een ticket is niet nodig.

Er is die middag een gratis pendeldienst tussen Moergestel en Oisterwijk.

Fitting the Knitting

Meer informatie? Kijk op DEC Oisterwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.