Op 14 en 15 september wil Downsouth Oisterwijk Culturele Events de voorstelling “De Piraten van Penzance” brengen in het Oisterwijkse Natuurtheater, met een fantastische cast bestaande uit de koren Dès Unique, Daan Zomer en Dubbel Zes, en als solisten o.a. Ivar Costenoble, Johan van Oorschot en Kathelijn van Dongen. De voorstelling zal de eerste zijn van een reeks jaarlijkse Gilbert-en-Sullivan producties.

penzance

Alle begin is moeilijk

De opstart van een nieuw initiatief gaat niet over rozen. Omdat de doelstelling van de meeste fondsen op wie Downsouth Oisterwijk in het verleden altijd een beroep konden doen is gewijzigd (cultuur moest plaats maken voor sociaal/maatschappelijke doelen) hebben we heel veel ondersteuning nodig van individuele muziekliefhebbers en van hun achterban. 

Een uitdaging en jij kunt helpen 

Gelukkig doet zich een uitdaging voor. Er heeft zich een mogelijke begunstiger gemeld die een bedrag van €1000,= toezegt MITS er binnen 2 maanden zelf een bedrag van €4.000,= wordt opgehaald. Daarom vraagt de organisatie om een bijdrage, om te kunnen voldoen aan deze challenge.  Help je en doe jij mee? Elk bedrag, hoe klein ook, is van harte welkom. Mocht je een ruimere bijdrage willen geven, dan stellen ze daar graag wat tegenover. Ga voor giften en tegenprestaties naar de website: www.downsouthoisterwijk.nl/sponsoring

Downsouth Oisterwijk hoopt met hulp van jouw bijdrage deze mooie gift van €1000,=  mogen binnenhalen, en daarmee de kans om een begin te maken met een nieuwe theatertraditie in onze gemeente.

De crowdfunding actie start op 1 april (geen geintje!) en eindigt op 30 juni. De stand van de inzameling kun je volgen via de bovenstaande link, waarop je ook je donatie kunt doen. Alvast hartelijk dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.