Op 4 november werd, met de buur(t) de steeg Graafschap van Bokhovenstraat en Terburghtweg in de wijk Waterhoef opgeknapt.

Vele handen kwamen helpen, de steeg werd schoongemaakt, er werd gespit en plantjes aangebracht. Bert Klerks van Tuincentrum Klerks had veel materiaal bij en natuurlijk mestgrond en plantjes, wat fijn dat hij er heel de ochtend was om te helpen, Bert bedankt. Ook José Botermans van Woonstichting Leystromen was er heel de ochtend om de handen uit de mouwen te steken. José heeft het project uitgezet en getrakteerd op koffie, thee, stroopwafels en worstenbroodjes. Marian en Bart Klomp zorgde dat de koffie en thee klaar was en dat we bij hun in de tuin samen konden genieten van al het lekkers.
Ook Mentorhulp Oisterwijk Karin en Eric Rentmeester zitten in de organisatie.

“Groen voor Grijs”, meer groen in de wijk verbeterd de kwaliteit van leven. Dit is wetenschappelijk bewezen. Over zo’n 10 jaar zal 20% van Nederlanders dementie hebben, laten we dat met elkaar beseffen. We mogen/moeten allemaal langer thuis blijven wonen. Met het project “Groen voor Grijs” is er nu de mogelijkheid om de komende jaren meer groen aan te brengen, paden, bankjes etc samen met de buur(t) kijken we naar plekken in de wijk Waterhoef waar het groen functioneler wordt, dat we meer naar buiten gaan, meer genieten, meer bewegen, en ook belangrijk elkaar weer ontmoeten, ken je buur(t), we hebben elkaar hard nodig in de toekomst we worden geacht meer zelfredzaam te zijn. Dus wijkbewoners neem nu je kans om mee te doen zodat ook jij als je ouder bent of nu al voor de oudere meer leefwaarde creëert.

Kijk voor meer informatie: Groen voor Grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.