Cees Marsé: een buitengewoon mens

Ooit werd Cees Marsé in het Brabants Dagblad omschreven als vrijbuiter, naïef,  kneuterig, nostalgisch en een tikje rebels. Inmiddels is Cees Marsé, o.a. beheerder van het Oisterwijks natuurtheater, 61 jaar oud en staat hij aan het begin van een nieuwe levensfase. Oisterwijk in Beeld bezocht hem in de Rode Lelie. Het werd een interessant gesprek van 17 minuten, ga er gerust voor zitten.

Onder staat een langere versie van het interview van 39 minuten.

Cees Marsé

Meer informatie: Natuurtheater

Horeca

Het boscafé “De Rode Lelie” is een cafeetje midden in het Oisterwijkse bos met een terras en speeltuintje. Ideaal om na een wandeling, een koffie of biertje te drinken. Het boscafé is geopend wanneer de kinderen vrij zijn. Dat is iedere woensdagmiddag, zaterdag, zondag en de schoolvakanties.

Het boscafé en haar omgeving biedt volop mogelijkheden en is daarmee een perfecte plek voor uw bruiloft, receptie, kinderfeestje, personeelsfeest, barbecue of wat u hierbij zelf in gedachte hebt. Neemt u contact op met Cees of Melvin Marsé (uitbater) om te informeren naar deze mogelijkheden. Bel met: 06 1759 5368 of stuur een e-mail: info@natuurtheater.nl.

Kunst

Als u een ronde maakt op het terrein van het Natuurtheater dan komt u op allerlei plekken grote, kleine, subtiele kunstwerken tegen. Probeer er de volgende keer eens goed op te letten en vraag dan in het café of u ze allen hebt gezien.

Ben je geïnteresseerd in de lange versie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.