Soundmix Duo

Het Soundmix Duo staat met haar Brabantse gezelligheid voor maar één doel: lol maken met muziek, zo ook op de Carnavalsdinsdag in Tiliander Oisterwijk.

Zweet en bier

Leon en Joris weten als geen ander, die voldoening krijg je nou eenmaal het meeste terug van de gezelligheid en feestende mensen op de vele feesten. Maar ook met muzikale projecten en waardevolle samenwerking met collega’s, meer en minder ervaren muzikanten, beroemde of jonge talenten, lallende meezingers, hossende en serieuze dansers.

www.Soundmixduo.nl met Zweet en bier, naar het origineel van De Piepertjes/ Leo Wolfs 1980

Anderen over

Bennie soloWat anderen over dit duo zeggen? Jacques Herb was stellig met zijn uitspraak ’die jongens weten wel hoe je een feestje moet bouwen’; Brabander Jo Hoogendoorn riep ‘ze zijn ECHT GOED ik heb ze meerdere keren bezig gezien en genoten; Bennie Solo (foto links) bedeelde het duo, direct opvolgend op het beroemde pretpark De arieEfteling, de tweede prijs toe in de landelijke Funpunt Award en Arie Ribbens (foto rechts) vroeg zich af ‘wat hebben jullie gegeten?’ Wat hij daarmee bedoelde is tot op de dag van vandaag nog steeds onbekend, maar dat het trio lol had mag duidelijk zijn.

Zelf zijn beide heren er gewoon trots op dat ze heel vaak een tweede of meer keer terug mogen komen op uw feest…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.