Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Oisterwijk in Beeld hebben we een schitterend fotoboek met interessante achtergrondinformatie over onze mooie Oisterwijkse natuur samengesteld: “Natuur in Oisterwijk, door de ogen van Els Oomis“. De prachtige foto’s zijn van de hand van Els Oomis, één van de actieve vrijwilligers binnen onze kleine vereniging.

fotoboek
het 128 pagina’s tellende unieke fotoboek meet een royale 24cm x 30cm

Dit unieke fotoboek wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage van slechts 100 exemplaren. De totale kosten (ontwerp- en drukkosten) van het boek van 128 pagina’s met mooie harde kaft ligt ruim boven 50 euro per stuk. Door enkele mooie donaties en subsidie kunnen we maximaal 100 exemplaren verkopen voor een eenmalige prijs van 24 euro.

Els Oomis

Gelimiteerde oplage

Niet eerder werden zo’n mooie foto’s van de Oisterwijkse natuur, met daarin alle kernen van onze gemeente, op zo’n verzorgde manier gebundeld. Dat maakt dit boek uniek.

Bestel nu om teleurstelling te voorkomen

Op 15 oktober 2023 wordt het eerste exemplaar uitgereikt in Work in Brew (gelegen achter de stoommachine van KVL) en kunt u, als u nu intekent op dit mooie natuurfotoboek, uw exemplaar afhalen tijdens onze pop-up foto expositie en cinema (lees hier meer over). Mocht u niet in de gelegenheid zijn, dan bezorgen wij het boek gratis in Oisterwijk.

Maak hieronder uw keus en bestel snel:

Totaal: € -

*gratis bezorging in Oisterwijk – na 15 oktober

Na betaling ontvang je binnen 2 dagen een bevestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.