Landpark TV Assisië is het interne TV kanaal voor cliënten van Prisma Assisië. Prisma is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Ilse, een van de cliënten is gek van ons programma Braakballen!, een informatief programma over uilen. Zij wilde graag de cameraman van Oisterwijk in Beeld interviewen.

Ilse de Veer is 28 jaar en werkzaam binnen AC Groen van Landpark Assisie in Biezenmortel. Ilse is een cliënt met een lichte verstandelijke beperking. Deze eigentijds dame is goed gebekt, heeft een eigen mening en kan dat goed verwoorden.

Landpark TV Assisië zoekt hulp!

Deze uitzendingen worden voor en door cliënten van Stichting Prisma gemaakt. Wegens een grote toename in het aantal items dat door de bewoners wordt aangeleverd, is er dringend behoefte aan extra menskracht die dit ruwe beeldmateriaal kan bewerken tot een mooi programma. De vrijwilligers van Landpark TV zijn in principe op woensdag en donderdag op Landpark Assisië aanwezig, maar de werktijden voor de editor kunnen naar eigen inzicht worden ingedeeld. Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met Rob Eijkens coördinator Landpark TV te bereiken via videodienst@prismanet.nl of 06 – 39 27 97 97

Meer info over Prisma

Jonge kerkuilen Landpark TV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.