Er is niks mooier dan genieten van de beste natuurfilms midden in de natuur. Daarom presenteert Pop Up Cinema in samenwerking met het Natuurtheater Oisterwijk met trots de eerste editie van het Natuurfilmfestival Oisterwijk van 3 t/m 5 oktober.

De flora en fauna op het witte doek gaat letterlijk een relatie aan met de bosrijke omgeving. Kom genieten van prachtige films in een bijzondere setting. Alle films worden ingeleid door de makers van de films. De prijswinnende documentaire ’Schapenheld’ van Ton van Zantvoort is eindelijk te zien in de omgeving waar hij deels opgenomen is. We leren over de stadse natuur via de film De Wilde Stad en dwalen in het bos ook mee over het prachtige Waddengebied.

Ook Oisterwijk in Beeld draagt haar steentje bij. In de Witte Lelie worden korte films gedraaid, die cameraman Rob Rokven afgelopen jaren schoot, afgewisseld met leuke en leerzame films van Joost en Jochem over hoe Brabants Landschap maatregelen neemt voor o.a. behoud van bedreigde vogelsoorten.

Het eerste openlucht Natuurfilmfestival Oisterwijk vindt plaats van 3 t/m 5 oktober 2019 in het Natuurtheater Oisterwijk, het oudste openluchttheater van Brabant. Een prachtig amphitheater midden in het bos, waar ruimte is voor (kinder)theater en nu dus ook film! Aangrenzend aan het Natuurtheater zit boscafé de Rode Lelie. Een fijne plek om een hapje te eten of te gezellig met elkaar te drinken. 

Het NFFO is een festival voor jong en oud met verrassend randprogramma, van kindworkshops tot bijzondere natuurwandelingen. 

Alle films worden vertoond op 100% zonne-energie i.s.m. Solar Cinema,  de mobiele bioscoop op zonne energie.

Praktische informatie

Wanneer: 3 t/m 5 oktober Start films: 20.00

Tickets: €5,- per film of €10,- voor het hele weekend

Inloop: 19.00

Meer info: Facebook Tickets: Natuurtheater Oisterwijk 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.