Grote interesse in Oisterwijkse Natuurfilm

De makers van de film “Parel in ’t Groen” hadden nooit durven dromen, dat hun inspanningen zo zouden worden gewaardeerd. Het natuurtheater, kon de bijna 800 bezoekers maar nauwelijks plaats bieden bij de premiere van de film op 31 augustus. Daarom werd in allerijl besloten om de film nogmaals te tonen op 19 oktober. Dan is het de beurt aan de Tiliander waar die avond de 2 voorstellingen inmiddels ook al uitverkocht zijn. 

In de herfstvakantie

En nog steeds blijkt de wachtlijst van geïnteresseerden te groeien. De vereniging krabde zich dus maar eens even achter de oren en heeft besloten nog één extra vertoning in te lassen. Om met name ouderen en jeugd de kans te geven de film te kunnen zien, zal er op woensdag 16 oktober om 15.00 uur een matineevoorstelling zijn. Dit zal dan echt de laatste keer zijn. Tenzij u een jaar wilt wachten want er lopen gesprekken om de film in 2020 tijdens de Natuur Film Festival Oisterwijk NFFO heel misschien nog een aller- allerlaatste keer te tonen.

De entreeprijs is ook nu weer laag gehouden op slechts € 2,50. Plaatsen kunnen worden gereserveerd aan de kassa (pinnen) of op de website van Tiliander

extreme droogte in Dal van de Beerze

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.