Nieuws voor Rabobank-leden

In de post vinden de rabobank-leden een envelop met een mogelijkheid te stemmen op een vereniging of stichting, om een project te ondersteunen. Oisterwijk in Beeld doet daar ook aan mee: voor ons volgende grote project hebben we middelen nodig om o.a. kleding te huren en andere materialen. We verklappen no
In de post vinden de rabobank-leden een envelop met een mogelijkheid te stemmen op een vereniging of stichting, om een project te ondersteunen. Oisterwijk in Beeld doet daar ook aan mee: voor ons volgende grote project hebben we middelen nodig om o.a. kleding te huren en andere materialen. We verklappen nog niet wat het wordt, maar je mag er op rekenen dat we weer iets moois in petto hebben voor 2020! Mogen we op je stem rekenen?
g niet wat het wordt, maar je mag er op rekenen dat we weer iets moois in petto hebben voor 2020! Mogen we op je stem rekenen?

Goed nieuws voor niet-Rabobank-leden

Natuurlijk kun je ons gewoon ondersteunen met een gift op de rekening van Oisterwijk in Beeld, daar zijn we blij mee! Reknr: NL15RABO0136720897 t.n.v. Oisterwijk in Beeld.

stem

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.