De Oisterwijkse Old Stars, mannen van “gevorderde” leeftijd die wekelijks actief Walking Football spelen, maken kans op de selectie voor het Nederlandse team, dat gaat naar de WK in Bristol. Er zijn 5 plaatsen. Sjaak Swart in de jury. Of ze dat redden?

Sinds oktober vorig jaar komt een bonte verzameling mannen elke maandag naar de Soccer Arena voor een partijtje Walking Football.  Na een uitgebreide warming up (goed voor de stramme spieren), spelen de mannen 2 keer 20 minuten met veel plezier hun spel. En, na afloop, nog even een kopje koffie.

Via hun netwerk werden een aantal spelers uitgenodigd deel te nemen aan de selectie voor het WK Walking Football in Bristol (Engeland), op 30 april jl.. Er waren 5 plaatsen beschikbaar en 200 aanmeldingen. Sjaak Swart, Kees Kist, Wim Rijsbergen zitten in dit team en Sjaak Swart ook in de jury. Er werden diverse testen gedaan, uiteraard een aantal partijtjes en na afloop werden de 5 plaatsen ingevuld door de beste voetballers. 

Helaas viel de keus dit jaar niet op onze Oisterwijkse Old Stars, zoals zij zichzelf inmiddels noemen, maar de mannen hadden een fantastische dag in Amsterdam. 

Na een oproep eind vorig jaar zijn er zo’n tien 50-plussers elke maandagmorgen actief van 10.00 tot 11.00 uur. Dat aantal is wat aan de krappe kant, want als er iemand verhinderd is of op vakantie, dan is het clubje niet compleet. Vandaar de oproep van deze gezellige club!

Doe mee met Oisterwijkse Old Stars!

De groep hoopt, door er meer bekendheid aan te geven, dat meer mensen zich aanmelden om mee te gaan doen. De kostenbijdrage is beperkt. Het bonte gezelschap nodigt iedereen uit om eens te komen kijken. Breng gerust ook je buurman of familielid mee. Maandagmorgen is onze speeldag en na het spel is er altijd tijd om nog wat gezellig na te kletsen. 

Men kan zich opgeven via info@soccerarenaoisterwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.