De Oisterwijkse theaterwereld heeft al heel wat jaren de wind flink in de zeilen; prachtproducties werden neergezet in o.a. het bijzondere Oisterwijkse Natuurtheater, gelegen mídden in het bos- en vennengebied!

Theatergroep Trappaf startte in 1968. In 1971 sloot men zich aan bij de Verenigde Oisterwijkse Spelers (VOS) om gezamenlijk élk jaar ’n mooie productie te spelen in het Natuurtheater, ook wel Openluchttheater genoemd. Hiernaast brachten we zaaltoneel, wagenspelen, locatietheater, musicals, entertainment, sinterklaastoneel en meer.  In 1989 ging Theatergroep Trappaf bovendien ook onder eigen naam elk jaar ’n familievoorstelling brengen op die heerlijke theaterplek: het Natuurtheater!

Zat u ooit in het bostheater om te genieten van een van onze voorstellingen? Zomaar ’n greep: Aladdin, Belle en het Beest, De Tovenaar van Oz, Puk en Muk en de Bulderende Berg, De Drie Musketiers of een van de andere dertig goedbezochte muzikale toneelproducties?

Nieuwsgierig naar die rijke Oisterwijkse amateurtheaterwereld? Hebt u er vragen over? Zou u -of uw kinderen- hier graag ‘ns aan meedoen? Benieuwd welke plannen er voor volgend jaar liggen? Of zomaar zin om kennis te maken met de hoofdrolspelers uit de meest recente productie ‘Pinokkio’? En dan samen met hen ’n Pinokkio-trekpop knutselen? Leuk idee hè?!

Kom dan op 10 september naar de ‘Open Monumenten Dag’ en je vindt de Theatergroep Trappafkraam vanzelf aan de Erfgpoedwerf aan de Kerkhovensestraat 29 in Oisterwijk. Kom lekker met ons kletsen en/of knutselen!

Wij zien je graag langskomen! Tot dan!

Spelers van Theatergroep Trappaf

www.theatergroeptrappaf.nl

Korte documentaire over Trappaf uit 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.