Op zondag 15 oktober bestaat Oisterwijk in Beeld 10 jaar! Wij zijn al begonnen met de voorbereiding en het wordt bijzonder. Noteer alvast in je agenda! 

Overleg met enkele vrijwilligers over de foto expositie

Pop-up foto expositie en cinema in het voormalige KVL ketelhuis

Die zondag vindt een aantal leuke activiteiten plaats bij Work in Brew, het voormalige ketelhuis van de KVL aan de Almystraat 18 in Oisterwijk.

Work in Brew

Pop-up cinema

In de grote zaal zullen van 10.00 tot 18.00 uur de mooiste korte films en documentaires van Oisterwijk in Beeld te zien zijn die wij de afgelopen 10 jaar hebben gemaakt. In een kleinere ruimte draaien korte docu’s uit de serie “Verzetsstrijders van de Straat”. Er is een vrije inloop en het is gratis. Een overzicht van films en tijden verschijnt t.z.t. in de diverse media en op onze site. Op 15 oktober zal dit bij binnenkomst ook worden aangegeven.

Foto expositie

Van elke fotograaf is o.a. een mooie print op canvas op 120×90 cm te zien

De vier fotografen van onze club tonen die dag hun allermooiste foto’s! 28 Foto’s op grote canvasdoeken en op acrylaat. En omdat  ieder zijn/haar eigen specialiteit heeft, is deze eendaagse foto expositie zeer gevarieerd.

Bijzonder Natuurfotoboek

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Oisterwijk in Beeld hebben we een schitterend fotoboek met interessante achtergrondinformatie over onze mooie Oisterwijkse natuur samengesteld: “Natuur in Oisterwijk, door de ogen van Els Oomis“. De prachtige foto’s zijn van de hand van Els Oomis, één van de actieve vrijwilligers binnen onze kleine vereniging. Er wordt druk gewerkt aan teksten en aan selectie van de juiste drukker. Meer informatie? klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.