Wonen op KVL kan rekenen op een grote belangstelling! Op 30 oktober was er een informatie avond georganiseerd, waarbij de belangstelling groot was.

De verschillende typen nieuwbouwwoningen krijgen een (retro) jaren 30 architectuur. Er is veel aandacht voor groen en speelvoorzieningen. 

Wonen op KVL West

KVL West wordt de eerste nieuwe woonbuurt in KVL tussen de Almijstraat en de Gasthuisstraat. De nieuwe wijk ademt de chique sfeer van de jaren ’30. Met ruimte voor verschillende typen nieuwbouwwoningen en vrije bouwkavels in diverse prijsklassen. Woont u straks op deze unieke historische plek in Oisterwijk? 
Hier voelt iedereen zich thuis
West wordt een woonbuurt waar iedereen zich thuis voelt. Geïnspireerd op de Oisterwijkse allure en trots, krijgen de verschillende typen nieuwbouwwoningen een (retro) jaren 30 architectuur. Er is veel aandacht voor groen en speelvoorzieningen. Gaat u voor een rij- of hoekwoning, een 2-onder-1 kap of een vrijstaande woning? Prijzen al vanaf € 180.000 v.o.n.Op de hoogte blijven?
De eerste woningen in KVL West zijn omstreeks februari / maart 2015 klaar voor de verkoop.

1 reactie

  1. Graag wil ik op de hoogte gehouden worden over wanneer ik me in kan schrijven en als er informatie avonden zijn. Gr. Lianne van den Bijgaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.