De fietsroute Oisterwijk Groenste Stad is uit, een prachtig boekje, dat verkrijgbaar is bij de VVV en u langs bijzondere plekjes in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom voert.

Het boekje is uitgegeven naar aanleiding van de deelname van de gemeente Oisterwijk aan de verkiezing van de ’Groenste Stad’. Op donderdag 26 juni bezocht de jury de gemeente Oisterwijk. De juryleden werden op de fiets door de gemeente rondgeleid langs alles wat interessant is op groengebied. Van deze juryroute is een publieksversie gemaakt.

De deelname aan de verkiezing van de ‘Groenste Stad’ is voorbereid door een werkgroep. In deze werkgroep hebben zitting Frans Kapteijns (voorzitter), Adry Hoeven en Paul Spapens uit Moergestel en Carel Brands uit Oisterwijk. Vanuit de gemeente waren Esther van Wel en Simon van der Putten aan de werkgroep toegevoegd. Het besluit tot het uitbrengen van een route voor de inwoners is genomen door de werkgroep.

In Oisterwijk begint de route op De Lind, in Heukelom bij Café Mie Pieters. Alles wat groen en interessant en mooi is ligt op de route. Deze is uitgezet door Adry Hoeven en beschreven door Paul Spapens. In het boekje staan tientallen verhaaltjes over groene bijzonderheden in Moergestel, Heukelom en Oisterwijk. De fraai uitgegeven routeboekjes zijn gratis te verkrijgen zolang de voorraad strekt.

Voor meer info over de Fietsroute Oisterwijk Groenste Stad:

Films van eigen site

OisterwijkNieuws

Groenste Stad site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.