Het Vrijwilligers Vervoer Oisterwijk (VVO) brengt en haalt ouderen naar bijvoorbeeld het Gerard Horvershuis of het Inlooppunt. Maar zijn doen veel meer! Daarom hebben ze meer mensen nodig om ouderen naar andere locaties te brengen. Zoals huisarts , fysio, kapper, voor een boodschap, etc. Om zo ook de mogelijkheid scheppen om zoveel mogelijk ouderen uit hun isolement te halen.

Heb jij enkele uren per week beschikbaar als chauffeur, meld je dan aan! Bel Joke 013-5286441 of 06-52159460.

Meer info over Vrijwilligers Vervoer Oisterwijk

Extra video

Het vrijwilligersvervoer is ontstaan vanuit het Gerard Horvers Huis in Oisterwijk. Het is een initiatief van Joke Caspanni en werd als project uitgewerkt door het Senioren Kennis Netwerk (SKN). Tijdens een proefperiode met vrijwillige chauffeurs, die met eigen auto ouderen naar het Gerard Horvers Huis brachten, bleek er behoefte aan meer vervoer, ook naar andere bestemmingen in Oisterwijk. De gedachte kwam op om ook zorg gerelateerd vervoer op te zetten. Bezoek aan de huisarts, tandarts, fysiotherapie, dagopvang en maaltijden.

Met de komst van Ria Stam bij het project, werd ook participatievervoer aan het project toegevoegd. Het gaat om bezoeken aan familie, bijeenkomsten of gezelligheidsbezoek; dit om eenzaamheid en isolement bij alleenstaande ouderen te voorkomen.

Zo ontstond een groeiende doelgroepen vervoer dat verder gaat dan zorg gerelateerd vervoer.

Chauffeurs zijn van harte welkom!

Contactgegevens Vrijwilligers Vervoer Oisterwijk (VVO)

Jan van Ganzewinkel

013- 2111665 / 06-53165445

j.vanganzewinkel@ziggo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.